Neem als handelaar deel aan de 'Doe Goed Pas'

Home » Geen categorie » Neem als handelaar deel aan de ‘Doe Goed Pas’

De Vrijwilligerscentrale bestaat dit jaar 5 jaar en dat moet gevierd worden! Om Brugse vrijwilligers en mantelzorgers extra te bedanken wil het stadsbestuur hen een “Doe Goed Pas” schenken. Deze unieke kortingskaart zal eind 2015 verspreid worden en zal geldig zijn vanaf 1 januari 2016 voor de periode van 1 jaar. Maar liefst 10.000 vrijwilligers en mantelzorgers, verspreid over meer dan 200 Brugse organisaties, zullen recht hebben op de Doe Goed Pas.

Deelnemen als handelaar?

Stad Brugge is op zoek naar enthousiaste lokale handelaars die willen meewerken aan dit unieke project. U kunt een korting aanbieden of een ander leuk voordeel. Wat je wilt aanbieden en onder welke voorwaarden, dat kies je als handelaar helemaal zelf. Wij vinden het project zowel interessant voor starters als gevestigde handelaars. Zo bereikt u niet alleen een nieuw cliënteel, maar toont u uw goed hart voor vrijwilligerswerk en mantelzorg. Via een website en media-aandacht zal ook uw bijdrage in de verf gezet worden.

Wil je mee deel uitmaken van de ‘Doe Goed Pas sponsors’ neem dan contact op met de Brugse Vrijwilligerscentrale via Lies Tamsin op het nummer 050 44 86 48 of via lies.tamsin@brugge.be

Geef een reactie

Translate »