Citydepot infosessie

Home » Geen categorie » Citydepot infosessie

Zoals u wellicht weet onderzoekt Stad Brugge de haalbaarheid van het concept CityDepot. Hierbij wordt een logistiek servicecentrum aan de stadsrand opgericht waar de leveringen voor handelaars in het stadscentrum plaats vinden. CityDepot bundelt al deze goederen en rijdt die vervolgens efficiënt en met duurzaam aangedreven voertuigen naar de handelaars in de binnenstad.

CityDepot ijvert dus voor meer leefbare steden, maar evenzeer voor meer comfort en kostenbesparende diensten ten goede van handelaars en horeca-uitbaters.

In Hasselt telt CityDepot inmiddels 150 handelaars en horeca-uitbaters als klant. Zopas is CityDepot Brussel uit de startblokken geschoten, met een sterk toenemend aantal deelnemers als resultaat. Ook in Brugge begint de oplossing ‘CityDepot’ concrete vormen aan te nemen. Het vooronderzoek, op basis waarvan het stadsbestuur keuzes zal maken, bevindt zich in de finale fase.

Het is de uitdrukkelijke wens van het stadsbestuur en CityDepot om verdere stappen te zetten in afstemming met de handelaars. Daarom vinden we het niet alleen belangrijk om u te informeren over de oplossing die voor Brugge in de steigers staat, maar ook de ervaringen van handelaars en ondernemers die vandaag reeds met CityDepot werken, met u te delen.

U bent van harte welkom op onze infosessie (inclusief ontbijt) die zal doorgaan op 13 november 2014 van 8u30 tot 10u30 en dit in het Salon van Crowne Plaza Brugge, Burg 10.

Om het verloop optimaal te kunnen organiseren, vragen wij u om in te schrijven via info@citydepot.be voor 3 november as.

Geef een reactie

Translate »