Kerstetalage wedstrijd

Home » Geen categorie » Kerstetalage wedstrijd

Het Davidsfonds-Brugge, een sociaal-culturele vereniging die al jarenlang actief is in onze stad, is een aantal jaar geleden begonnen met een actie “Voor ’n échte Kerst in Brugge”, waarbij we de echte, oorspronkelijke kerstsfeer wat meer aan bod willen brengen.

Tot nu toe doen we dat via het plaatsen van een kerststal op het Simon Stevinplein, de uitgave van een kerstfolder en het organiseren van een massa-kerstsamenzang op tweede kerstdag.

Kerstetalage

Wij vragen u om dit jaar een kerstetalage voor uw zaak te maken, maar dan één waarin het oorspronkelijk kerstgebeuren, een tafereel uit de kerststal dus, te zien is. Hoe u dat concreet uitwerkt, laten we helemaal aan u en aan uw fantasie / vindingrijkheid / kunstzin over. U kunt natuurlijk gewoon een kerststalletje in uw etalage plaatsen, maar wat we meer zullen waarderen is iets origineels: het uitbeelden van het kerstgebeuren op een hedendaagse, frisse manier!

Doet u mee?

Dan moet u dat alleen maar aan ons laten weten via een mailtje tegen ten laatste 20 november a.s. Er zijn naar ons toe geen kosten aan verbonden, en de enige voorwaarde die wij stellen is dat de etalage tegen begin december ‘gemaakt’ is. Wij voorzien een paar mooie prijzen (maar dat zal afhangen van het aantal deelnemers…).

Het Davidsfonds-Brugge

Secr.: M. VANPARYS

Hoefijzerlaan 10/5 8000 Brugge
050 33 00 01
marc.vanparys@telenet.be

www.brugge.davidsfonds.be

Geef een reactie

Translate »